logo transparant delhaas

Interieurbouw zakelijk

Meubels op maat

Bent u op zoek naar meubels op maat zoals een passende keuken, een mooie zithoek of een kast die exact voldoet aan uw persoonlijke wensen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de vele mogelijkheden. Onze meubels zijn altijd uniek en volledig op maat gemaakt.

Interieur op maat

Wilt u graag een interieur dat volledig aansluit bij uw wensen? Wij verzorgen graag uw nieuwe vloer, unieke meubelstukken, een passende keuken of een prachtige badkamer. Uiteraard geheel in stijl, exact op maat en van een uitstekende kwaliteit, voor particulier en zakelijk gebruik.

Interieur ontwerp

Wilt u uw huis of bedrijf op een unieke manier inrichten met meubels die nergens anders verkrijgbaar zijn? Wij vervaardigen niet alleen meubels maar kunnen u ook helpen met een interieur ontwerp dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en uw woning, winkel of kantoor.

Interieurbouw

Een echt passend interieur is maatwerk. Met maatwerk interieur krijgt u een efficiënte inrichting én creëert u de sfeer die bij u past. Van maatwerk meubelen tot complete interieurs, Delhaas staat voor u klaar.

Delhaas is specialist in het op maat vervaardigen van kwaliteitsinterieurs voor de zakelijke en particuliere markt. Met een focus op interieurs voor kantoor, winkel en horeca. Plus losse componenten zoals meubels, kasten en keukens, met name voor woningen. Wij werken met passie en vakmanschap aan een uniek eindresultaat, waarbij uw wensen en budget centraal staan.

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Uw woonwensen vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken.

Duidelijkheid & Transparantie

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. 

UW DROOMHUIS

WERKELIJKHEID LATEN WORDEN

GENIETEN

ELKE DAG GEWOON THUIS

GEZIN

TIJD DIE ER TOE DOET

Pure maatwerk

Elk huis is verschillend & uniek. Er bestaan uiteenlopende stijlen & sferen. Wij realiseren een ontwerp die past bij de omgeving en bij uw specifieke wensen. Wij helpen graag met de inrichting en aankleding van uw huis.

Laat u Inspireren door onze gerealiseerde Projecten. Neem contact op voor uw mogelijkheden!

Vragen of advies? Stuur een email of bel ons