logo transparant delhaas

Laat u inspireren

Eiland Keukens

Een eiland keuken is ontzettend populair en geeft een luxe uitstraling aan je woning. Bij deze keukenvorm worden de kastenwand en het aanrecht aangevuld met een kookeiland. Een eilandkeuken biedt daardoor een reeks voordelen. Het biedt daarnaast veel werkruimte en extra mogelijkheden. Het eiland is efficient en vergroot de keuken omdat alles handig is ingedeeld.

Eilandkeukens zijn bijzonder geschikt voor woonkeukens. Zo kunt u comfortabel met meerdere mensen tegelijk koken, zonder elkaar in de weg te staan. De centrale plek van het eiland in de keuken creëert een mogelijkheid om er een gezellig zitgedeelte van te maken. Met een paar hoge stoelen of een geïntegreerde bar wordt het eiland al snel hét plekje om gezellig aan te schuiven.

Een kookeiland is op talloze manieren vorm te geven qua opstelling, stijl en apparatuur. In de basis is een keukeneiland een los, rechthoekig keukenblok met een kookplaat, afzuigkap en spoelbak. Voor de afzuigkap zijn er ook diverse, moderne opties: een traditionele eilandafzuigkap, plafondunit, een downdraft afzuigsysteem of kookveldafzuiging.

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Uw woonwensen vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken.

Duidelijkheid & Transparantie

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. 

UW DROOMHUIS

WERKELIJKHEID LATEN WORDEN

GENIETEN

ELKE DAG GEWOON THUIS

GEZIN

TIJD DIE ER TOE DOET

Pure maatwerk

Elk huis is verschillend & uniek. Er bestaan uiteenlopende stijlen & sferen. Wij realiseren een ontwerp die past bij de omgeving en bij uw specifieke wensen. Wij helpen graag met de inrichting en aankleding van uw huis.

Laat u Inspireren door onze gerealiseerde Projecten. Neem contact op voor uw mogelijkheden!

Vragen of advies? Stuur een email of bel ons