logo transparant delhaas

Laat u inspireren

Kasten & badkamermeubels

Tegenwoordig is de vraag voor op maat gemaakte meubelen verhoogd. Wij zijn uw partner voor een totaalinrichting. Van trapkasten tot schuifdeurkasten wij maken het meubel dat u wenst, naar eigen stijl. Een kast biedt opslagruimte, maar u maakt bijvoorbeeld ook mooi gebruik van een loze ruimte. Wij maken alles op maat voor u. Alle soorten fronten en kleuren zijn mogelijk. Zelf voor de kleinste hoekjes hebben wij een oplossing om daar toch praktisch gebruik van te maken.
Zo maken wij voor de slaapkamers garderobe kasten en inloopkasten. De kasten worden voorzien van mooie lades en verlichting. Alles op maakt gemaakt om zo de volledige ruimte te benutten.

Voor de badkamer dient de ruimte tevens functioneel te worden benut. Delhaas advisteert en denkt met uw mee. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid zelfs in kleine ruimtes toch de ruimte die er wel is, optimaal te benutten. Badkamers zijn vochtige ruimtes en hier moet het materiaal tegen bestand zijn. Wij denken hierin mee en kijken graag wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Uw woonwensen vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken.

Duidelijkheid & Transparantie

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. 

UW DROOMHUIS

WERKELIJKHEID LATEN WORDEN

GENIETEN

ELKE DAG GEWOON THUIS

GEZIN

TIJD DIE ER TOE DOET

Pure maatwerk

Elk huis is verschillend & uniek. Er bestaan uiteenlopende stijlen & sferen. Wij realiseren een ontwerp die past bij de omgeving en bij uw specifieke wensen. Wij helpen graag met de inrichting en aankleding van uw huis.

Laat u Inspireren door onze gerealiseerde Projecten. Neem contact op voor uw mogelijkheden!

Vragen of advies? Stuur een email of bel ons