logo transparant delhaas

Laat u inspireren

Landelijke keukens

De Engelse landelijke keukens verspreiden de pittoreske charme van een cottage. Kenmerkend hierbij zijn licht hout en fronten met brede lijsten of loodrechte plankenstructuur. Aangevuld met grote houten knoppen of beugelhandgrepen.

Landelijke keukens zijn prachtige keukens die kunnen rekenen op de aandacht van menig aantal mensen. Een landelijke keuken staat er niet alleen om bekend erg aantrekkelijk te ogen, daarnaast ademt ze ook sfeer en gezelligheid uit. In het merendeel van de gevallen is het bovendien ook nog eens zo dat er in landelijke keukens gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat het vervaardigen van de keuken op een verantwoorde en duurzame manier kan gebeuren.

De zwarte retro staal stijl is een steeds groter wordende trend die vanaf nu ook in de keuken steeds meer naar voren komt. Retro keukens bevatten kenmerkende details zoals stijlvolle poten, ronde vormen en houten elementen. De oude retro kleuren zijn vervangen voor moderne en zwarte  kleuren waarmee de keuken in deze moderne tijd past. U beleeft het oude, vertrouwde, nostalgische gevoel van gezelligheid en de strakke moderne zwarte staal trend, gewoon bij uw thuis!

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Uw woonwensen vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken.

Duidelijkheid & Transparantie

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. 

UW DROOMHUIS

WERKELIJKHEID LATEN WORDEN

GENIETEN

ELKE DAG GEWOON THUIS

GEZIN

TIJD DIE ER TOE DOET

Pure maatwerk

Elk huis is verschillend & uniek. Er bestaan uiteenlopende stijlen & sferen. Wij realiseren een ontwerp die past bij de omgeving en bij uw specifieke wensen. Wij helpen graag met de inrichting en aankleding van uw huis.

Laat u Inspireren door onze gerealiseerde Projecten. Neem contact op voor uw mogelijkheden!

Vragen of advies? Stuur een email of bel ons