Onze Keukens

Landelijk, modern of industrieel? Welke stijl u ook wenst, wij ontwerpen en produceren dé handgemaakte keuken naar uw stijl.

Men zegt altijd, doe waar je goed in bent. Dus dat is wat wij doen, het maken van keukens. Niet zomaar een keuken, maar keukens helemaal naar wens en smaak van de klant. Regelmatig komen er mensen bij ons, omdat de ‘gewone keukenboer’ niet mee wil denken in oplossingen. Dat doen wij wel, wij gaan graag het gesprek aan en bekijken wat realistisch is en vaak zijn de wensen heel goed te realiseren. Maar het vergt even wat denkwerk en een open blik. Zo maken wij keukens voor onze klanten, met een open blik en passie voor ons vak. We werken met een klein maar ook een hecht team, we zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en de neuzen staan dezelfde kant op. We gaan gewoon aan de slag met de basis, misschien slecht twee muren waar een keuken tussen moet komen. Hoe kleiner de ruimte is des te meer uitdaging voor ons en een mooi eindproduct voor u.

Bij ons kiest u voor een handgemaakte keuken die aansluit bij uw wensen. Zo worden de keukenkasten gemaakt van diverse materialen, zoals:

  • Diverse houtsoorten, zoals massief
  • Kunststof
  • Modern, hoogglans of mat

Wij besteden 100% aandacht aan het ontwerpen van een keuken op maat dat past bij elk budget!

Moderne Keukens

Veel mensen kiezen voor een moderne keuken, alles ziet er strak uit en vaak is het ook simpel design. Hierin denken wij graag mee, misschien wilt u greeploze kasten en lades. Dan gaan wij voor u op zoek naar wat voor u werkt. Met een maatwerk keuken bij Van Delden Keukens en Interieurbouw ziet u dat er aandacht is besteed aan het ontwerp. Het is een moderne keuken welke maatwerk uitstraalt. Alle apparatuur is geïntegreerd in de keuken, zoals de kookplaat en oven. Maar ook een koffiezetapparaat in de keuken is geen enkel probleem.

Keuken Apparatuur

Wij bieden standaard de keuze uit een aantal merken waar wij zeer goede ervaringen mee hebben. Onder andere Bosch, Siemens, Smeg en AGA. Dit biedt u een ruime keuze in prijsklassen en design. Alles wordt door ons besteld voor u en daarna ook netjes geïnstalleerd. Maar niks is ons te gek, heeft u een specifiek merk in gedachten? Dan werken wij daar graag aan mee. Het is tenslotte uw maatwerk keuken.

CONTACT

Heeft u vragen of een project waarbij wij u kunnen helpen?

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier